Kezdőlap
Hírek
Képek
Az egyesület alapszabálya
Horgászrend
Országos Horgászrend
Jegyárak
Madaraink
Tilalmi idők
Szép fogások a tóból
Baranyai Horgász Magazin
( a receptek az eredeti helyükön nyílnak új ablakban )
Angolna bakonyi módra >>
Amur paprikás >>
Avas szalon. töltött keszeg >>
Burgundi ponyt >>
Csuka citrommártással >>
Diós angolna >>
Dunai halászlé >>
Fogas sütve >>
Fogasszeletek vajban >>
Fokhagymás ponty >>
Hal-alaplé >>
Halas palacsinta >>
Halpaprikás >>
Halpörkölt >>
Harcsa kékre főzve >>
Káposztás csuka >>
Kolbászos- fokhagymás balinsült >>
Pontyrolád >>
Pontyrudacskák sörtésztában >>
Paprikás ponty >>
Pisztráng kékre főzve >>
Pisztráng nyárson sütve >>
Rácponty >>
Részeges ponty >>
Roston sült süllő >>
Serpenyős süllő >>
Spenótos pisztrángtekercs >>
Süllő egészben sütve >>
Szalonnás csuka >>
Szalonnás ponty >>
Tejfölös angolna >>
Töltött ponty >>